top of page

 

 

Beurzen en evenementen

Op een ontspannen, stijlvolle manier kunt u met 9Bar-Coffee mensen binnen halen. Als gespecialiseerde barista ondersteunen wij u graag tijdens een beurs, meeting of congres. Zo kunt u zaken doen met het warme gevoel van een goede kop geurende koffie. Mensen ontmoeten. Netwerken.

 

Feesten en partijen

Een outdoor event, trouwpartij of een gezellig feest? 9Bar-Coffee bereidt de heerlijkste koffiespecialiteiten voor uw gasten, op elke gewenste locatie.

 

Voor vragen en of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Klik hiervoor op de offerte button.

 

 

 

 

 

 

 

espresso bakfiets, mobiele espresso bar, koffie catering, mobiele koffie catering, koffie catering op lokatie, 9bar coffee
Zorg en aandacht

Met de gerestaureerde bakfiets brengt 9Bar-Coffee het ambacht van de barista terug in de sfeerbeleving. Het is een echte blikvanger. Elke cappuccino, espresso of andere specialiteit wordt bereid met veel zorg en aandacht.

 

Of u nu gaat voor het hele pakket of alleen de barista inhuurt: met 9Bar-Coffee bent u verzekerd van een succesvolle dag.

 

Espressomachine

Onmisbaar voor onze professionele barista is de espressomachine. Wij werken met een La Marzocco Linea classic. Een machine van grote klasse die kwaliteit weerspiegelt, zowel van 9Bar-Coffee als uw organisatie.

 

Coffee is always a good idea

Good ideas start with brainstorming, Great ideas start with coffee

Ontmoet elkaar met de heerlijk geurende koffiespecialiteiten van 9Bar-Coffee

bottom of page